Wat is de uitdaging voor bedrijven

Bedrijven lijden veel financiële schade wanneer werknemers niet aan het werk kunnen omdat het vermoeden bestaat dat ze besmet zijn met Covid-19. Doordat er geen middelen beschikbaar zijn om goed te testen, kan de continuïteit van het bedrijf in gevaar komen. Daarom is het van groot belang dat de tijd dat een werknemer niet beschikbaar is als gevolg van Covid-testen tot een minimum wordt beperkt. De gebruikelijke covid-tests, zoals de PCR-test, nemen veel tijd in beslag en werknemers moeten thuis blijven in afwachting van de resultaten. Vaak duurt het enkele dagen voordat de resultaten van de tests beschikbaar zijn, en vaak blijken de testresultaten negatief te zijn.

 

 

Wat is de oplossing

Wij bieden een oplossing die binnen 15 minuten betrouwbare resultaten oplevert! Met onze snelle antigeentest kunt u onnodige wachttijden verkorten en de tijd dat uw werknemers niet beschikbaar zijn voor werk tot een minimum beperken. U hoeft geen onnodige dure PCR-tests uit te voeren. Op deze manier kunt u de impact van Covid-19 op uw bedrijf beperken en uw organisatie draaiende houden!
 
Daarnaast is dit een ideale oplossing voor iedereen die zeker wilt zijn dat hij of zij geen corona heeft. Test jezelf snel voordat je bij je dierbaren op bezoek gaat.