Wat is het verschil tussen de COVID-19 PCR-test, de antigeentest en de antilichaamtest?

Er zijn twee soorten tests beschikbaar voor COVID-19: virale tests en antistoftests. De RT-PCR test en de antigeentest zijn beide virale testen die de aanwezigheid van SAR-CoV-2 opsporen uit stalen van de bovenste luchtwegen. De RT-PCR test richt zich op de genomische informatie van het virus (RNA); de COVID-19 antigeentest daarentegen detecteert stukjes proteïne waaruit het SARS-CoV-2 virus is opgebouwd. De WHO beveelt zowel RT-PCR-tests als antigeentests aan voor de diagnose van actieve coronavirusinfectie. Ga naar de pagina van de Amerikaanse FDA voor meer informatie over de grondbeginselen van coronavirustests.

Kan ik deze test thuis gebruiken voor zelftesten?

De COVID-19 antigeentestkit is nog niet bedoeld voor thuisgebruik. Deze testkit moet door een gezondheidswerker worden toegediend. JOYSBIO Biotechnology werkt aan de indiening van een over-the-counter (OTC)-toelating. 

 Wat is de beschikbaarheid van de test en binnen welke termijn kunt u leveren?

Dit product is nu beschikbaar. Voor kleine hoeveelheden kan de levering binnen 1-2 dagen plaatsvinden. Neem contact met ons op voor grote bestelhoeveelheden. Ons internationale verkoopteam is u graag van dienst bij grote bestellingen.

 Levertijden en kosten

Vandaag besteld vandaag verzonden. De verzendkosten zijn voor onze rekening!